joi, 14 aprilie 2011

Hai sa facem bulevard !!!


Cum ne-am obisnuit, "edilii" Bucurestiului se manifesta in mod tipic romanesc. Si-au pus in minte sa faca un mare bulevard prin Bucuresti si pentru asta s-au apucat de demolat tot ce statea in cale. Cladiri monumente istorice si arhitecturale nu au putut sta in calea "progresului". Si-au pus oare acesti oameni problema sa faca acest mare bulevard sub pamant asa cum se face in toate capitalele europene? De ce "la ei" se poate iar la noi nu? Le ei se poate pentru ca acolo oamenii cu raspundere gandesc pe termen lung. La noi in schimb trebuie facut totul la vedere ca sa ne putem lauda cu marile "lucrari de infrastructura". Sa ne voteze la alegeri. Asta e tot ce ne intereseaza!

                                                                              Poze primite de la Gaby.






4 comentarii:

  1. Dacă edilii nu sunt capabili să facă un bulevard demn de Uniunea Europeană, ce părere aveţi despre ideea guvernanţilor de a împărţi Romania în opt regiuni ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca bulevardele Bucurestiului sunt un dezastru din cauza gropilor, a peticelor de beton , a lucrarilor etc. , care este parerea dvs. cu privire la rezultatele de la BAC ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma s-a facut bulevardul ale carui poze le-ati publicat? A trecut jumatate de an de atunci.

    RăspundețiȘtergere